Over Studio van Walen

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Amy en ik kom uit Amstelveen. Studio van Walen is ontstaan uit liefde en passie voor interieur.

Nadat ik mijn opleiding tot interieuradviseur aan het Jan des Bouvrie college heb afgerond, ben ik nog meer cursussen gaan volgen om me verder te specialiseren in dit fijne vak.

Daarnaast werk ik al ruim 4 jaar, eerst als verkoopadviseur, daarna als interieuradviseur in een woonwinkel. Mijn werkervaring en verschillende opleidingen maken dat ik veel kennis heb opgedaan in zowel de creatieve kanten van interieur, als de praktische kanten.

Elk huis en elke persoon is anders, dat maakt het vak juist zo leuk!

Hopelijk kan ik je met mijn website inspireren en wie weet maak ik jou binnenkort wel blij met jouw eigen droominterieur.

Waarom online en offline advies?

Iedereen is anders, de ene vindt het fijn om helemaal van a tot z te worden begeleid, en de ander wilt alleen graag op weg geholpen worden. Door te kiezen voor zowel online als offline-interieuradvies probeer ik zo divers mogelijk te zijn. Zo is er voor ieder wat wils!

Met de online interieuradvies pakketten kan er sneller geschakeld worden omdat er geen of minder contactmomenten zijn. Met uitgebreid interieuradvies zal er meer 1 op 1 contact zijn, en kom ik aan huis wanneer gewenst. Jij kunt kiezen wat je zelf het prettigst vindt!