STUDIO VAN WALEN

Kan jouw interieur wel een frisse wind gebruiken? Kom je er niet uit met een goede indeling? Of ga je helemaal opnieuw beginnen en wil je jouw droominterieur realiseren? Dan zit je hier aan het juiste adres! Studio van Walen geeft zowel online als offline-interieuradvies op maat. Zo kan iedereen bij mij terecht. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes.


ONLINE ADVIES


INTERIEURADVIES

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Kom je er samen niet uit of weet je gewoonweg niet goed waar je moet beginnen? Uiteraard help ik graag mee! Een interieuradvies is altijd persoonlijk en op maat. Elk advies is anders. Wil je de boel helemaal anders of juist iets kleins veranderen? Alles is mogelijk!


OVER STUDIO VAN WALEN

 

Studio van Walen is ontstaan uit liefde en passie voor interieur.

Nadat ik mijn opleiding tot interieuradviseur aan het Jan des Bouvrie college heb afgerond, ben ik nog meer cursussen gaan volgen om me verder te specialiseren in dit fijne vak.

Daarnaast werk ik al ruim 4 jaar, eerst als verkoopadviseur, daarna als interieuradviseur in een woonwinkel. Mijn werkervaring en verschillende opleidingen maken dat ik veel kennis heb opgedaan in zowel de creatieve kanten van interieur, als de praktische kanten.